♥Frequenties van liefde♥

Lieve allemaal,

Inmiddels zijn we alweer een aantal weken verder; we zitten al een aantal weken allemaal thuis of gedeeltelijk thuis. Afgelopen week kwam het nieuws dat de kinderen op de basisschool na de meivakantie weer naar school mogen. Bij ons betekent dat concreet 2 dagen per week, maar goed, we gaan de goede kant op. Voor de kinderen is het fijn, want ze hebben dit zo nodig, het sociale contact met de andere kinderen. Onze dochter was zelfs blij dat we weer naar school mag.. Nou ik heb haar wel eens anders gehoord… ☺

Als je kijkt naar wat er nu gaande is, zie je dat de kinderen ook minder vatbaar zijn voor dit virus. Waarom is dat eigenlijk? Ik las daar een mooi stukje over deze week. Kinderen zijn veel meer verbonden met hun essentie, ze zijn niet op zoek naar negativiteit en dus voelen ze minder angst. Ze leven in het moment, fantaseren en reageren primair op hun intuïtie en emoties, zonder angst voor de uitkomst. Hun frequentie is daardoor hoger. En laat dit virus nu alleen gedijen bij een lage trillingsfrequentie. Dus onze kinderen zijn een voorbeeld voor ons allemaal. Ze nodigen ons uit om uit onze angsten te stappen en ons te verbinden met de liefde. De liefde, de hoogste frequentie die er is!

De uitdaging voor deze tijd ligt er dus in dat we onze frequentie verhogen door te kiezen voor de liefde, door bewust aan jezelf te werken, door angsten los te laten zodat er meer ruimte komt voor liefde en een gevoel van eenheid. Het gaat er echt om elke keer weer je bewust te worden van waar je nog vasthoudt aan oude patronen en gewoonten, om op weer diepere lagen de oude energie en het moeten los te laten.
En wederom doen onze kinderen het ons voor, ze laten het je zien.
Heb je op dit moment een kind waar je wat meer moeite mee hebt, die je uitdaagt? Dan kan het goed zijn dat je kind je spiegelt op deze oude patronen en gewoonten. Het kan ook zijn dat je zelf voelt dat je ergens in vastloopt of vastzit.

Ik heb er voor gekozen om na de meivakantie mijn activiteiten weer op te pakken. Ik kan je begeleiden in bovenstaande processen. Dit kan ik doen middels een ‘walk and talk coachsessie’; samen wandelen in de natuur (op gepaste afstand uiteraard); of online in een voor jou veilige omgeving (denk aan zoom of whereby). Een kindertolksessie kan ik uiteraard alleen online doen, omdat ik daarvoor een laptop nodig heb. Mail (christel@awakecoaching.nl) of bel 06-10404896, voor het maken van een afspraak.

Mijn klanten die al een afspraak hadden staan en die ik dus heb moeten afzeggen, die ga ik weer mailen/bellen om een nieuwe afspraak in te plannen.

Het is tijd om de frequenties van liefde te gaan verspreiden zodat we SAMEN een liefdevolle wereld gaan creëren!

Lieve groetjes Christel