Hoe mooi zou het zijn als we dit zouden kunnen doen! Het openen van de hemel! En dan ontdekken dat er letterlijk een andere wereld voor je opengaat! De wereld van liefde, van genegenheid, van je veilig voelen, van thuis komen, van je niet meer alleen voelen, van je helemaal begrepen voelen!

Er zijn kinderen die dit lijntje met boven stilletjes koesteren, weten dat ze daar vandaan komen, dat ze daar even weer thuis zijn. Er zijn ook kinderen die dit lijntje een beetje kwijt zijn, die het niet meer weten, misschien wel niet meer durven te voelen. Want klopt het wel? Is het er nog wel? Of is het niet waar en heb ik het allemaal maar bedacht?

Er zijn volwassenen die momenteel dit lijntje weer aan het zoeken zijn, die de verbinding zijn kwijtgeraakt maar ergens weten dat het er wel moet zijn. En er zijn volwassenen die zich (nog) niet bewust zijn van dit lijntje….
Als je het lijntje weer hebt teruggevonden dan gaat er letterlijk een wereld van liefde voor je open! Ik noem het de lichtwereld die ons altijd wil helpen en ons letterlijk ter zijde staat!

Ik mocht zojuist een kind helpen die geregeld met buik- en hoofdpijn uit school komt. Hij is hooggevoelig, pikt van alles op op school en kan niet meer scheiden wat van hem is en wat van een ander is. Hij raakt vol in zijn hoofd en krijgt hierdoor fysieke klachten. Ik mocht hem op afstand weer in zijn eigen energiesysteem zetten, gronden, de energie weghalen die niet van hem is en hem weer in zijn eigen lichtkracht zetten. En wat er daarna gebeurde was prachtig.. Er kwamen allemaal lichtkinderen op hem heen staan die hem wilden steunen, liefde geven en even het gevoel van thuis weer wilden laten voelen. Hem willen vertellen dat hij niet alleen is, dat ze hem er doorheen helpen. Ik zag het met ontroering gebeuren.

Daarom even dit stukje… Hoe mooi is het als je je kunt openstellen voor deze helpers van boven.