Zichtbaar zijn

 

Lieve allemaal,

Ik heb deze nieuwsbrief niet voor niets de titel “zichtbaar zijn” gegeven. Ik mag meer zichtbaar zijn! En in die zin heb ik een heel leuk nieuwtje! Ik ga namelijk met mijn praktijk verhuizen naar een andere locatie en daar ben ik superblij mee! Ik ga naar een prachtige Twickelboerderij in Beckum! Daar heb ik de beschikking over een praktijkruimte in het voorhuis! Hoe tof is dat! Mijn wens is altijd al geweest dat ik een eigen praktijkruimte zou willen hebben op een boerderij, landelijk gelegen. En nu doet deze kans zich voor! Per 1 november 2019 ben je van harte welkom op deze prachtige nieuwe locatie!

Wat ik ook graag met jullie wil delen is dat ik sinds afgelopen mei bezig ben met een online training zodat ik mijn praktijk nog gerichter in de markt kan zetten! Dan ik nog beter kan focussen op MIJN doelgroep. Maar dan moet je natuurlijk wel eerst er achter zien te komen wat je doelgroep is. En dat begint met het formuleren van je missie en je visie. En daar heb ik, ook in de vakantie, veel over nagedacht en bij mezelf ingevoeld. Een missie kan pas tot stand komen als je inzicht hebt in je eigen pijnen, angsten, verlangens en behoeften. Hier ben ik achtergekomen door mijn levensverhaal (nogmaals) op papier te zetten. Welke lijn zit hierin? Welke thema’s ben ik meerdere keren in mijn leven tegengekomen? Een heel waardevol zelfonderzoek om mijn praktijk nog beter neer te zetten en te laten groeien en bloeien. Ik wil mijn persoonlijke missie graag met jullie delen!

Mijn persoonlijke missie:

Ik, Christel Doornekamp-Lesscher, leef vanuit mijn hart, bewust en met bezieling. Ik ben transparant, vol liefde en met een vleugje humor. Ik leid een energiek leven in flow met het universum, vol vertrouwen, in vrijheid en inspireer daarmee mezelf en anderen.

Elke dag probeer ik mijn missie te leven en dat lukt de ene dag beter dan de andere! En dat is prima. Ik word heel blij van mijn missie, omdat deze helemaal met mij resoneert. Ik voel deze missie en dat mag ik uitdragen.
Ondanks dat jullie in de vakantieperiode dus even niets van mij hebben gehoord heb ik niet stilgezeten!Als laatste wil ik graag nog iets anders met jullie delen wat voor mij bijzonder is en toch ook weer heel normaal. Ook dit heeft te maken met meer van mezelf laten zien. Ik heb namelijk een prachtig lijntje met boven, met het universum, de engelen maar ook met overleden dierbaren. En zo komt het wel eens voor dat ik in contact ben met mijn overleden vader. Hij is in 2002 overleden en af en toe voel ik hem zo dichtbij dat ik weet dat hij me een boodschap wil doorgeven. Ook vandaag kwam hij weer met een prachtige boodschap voor mij. Hij zei:
Je bent bezig jezelf steeds meer een eigen plekje in je eigen leven te geven, je mag zelf de hoofdrol gaan spelen. Volg je hart, volg je gevoel, heb af en toe geduld met jezelf, dwing niets af, maar blijf je eigen pad helder zien. Waar schijnt je licht, die weg mag je vervolgen. 

Hoe mooi is deze boodschap! Ik ben dankbaar dat ik hem af en toe voel en dat ik dan een boodschap van hem krijg. Voor altijd verbonden!Zichtbaar zijn! Stap voor stap!

Veel liefs Christel